10 mln euro dëm nga përmbytjet në Skënderaj, Nura: Shqipëria na ka ofruar ndihmë

Shpërndaje lajmin

“Dua të falenderoj në mënyrë të veçantë kryetarin e Bashkisë së Tiranës, i cil imë ka marrë në telefon dhe ka ofruar gatimshërinë. Njëkohësisht, kryeministrin e Republikës së Shqipërisë, i cili ka bërë hapa të caktuar në drejtim të ofrimit të ndihmës, përmes Forcave të Armatosura të Republikëssë Shqipërisë, e cila ka ofruar gjendje gatishmërie afër kufirit me Kosovën”, theksoi ai.
Në përditësim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *