13 të arrestuar për naftën kontrabandë nga Libia

Shpërndaje lajmin

Policia e Shtetit njoftoi të shtunën se kishte arrestuar ekuipazhet shqiptare të 2 anijeve të peshkimit dhe të një anijeje libaneze, që po i furnizonte motopeshkatoret me naftë që dyshohet se do të kontrabandohej në tregun vendas. Autoritetet sekuestruan rreth 62 mijë litra naftë të kontrabanduar, me origjinë nga Libia dhe 2 motopeshkatoret shqiptare. Në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *