14-vjeçari në luftë për jetën te Trauma pas dhunës, 15 të mitur në Korçë merren në pyetje

0
Shpërndaje lajmin

Policia ka marrë në pyetje rreth 15 të mitur në lidhje me dhunën me sende të forta ndaj 14-vjeçari në Korçë, i cili aktualisht ndodhet te Trauma.
Duke qenëse grupi i të përfshirëve ka qenë i madh, ende nuk është përcaktuar përgjegjësia individuale penale për asnjë nga të shoqëruarit.
Marrja në pyetje e të miturve është bërë nën shoqërinë e prindërve dhe psikologes.
Për  veprat penale me pasojë plagosje dhe vrasje, përgjegjësia penale fillon që në moshën 14-vjeç, sipas kodit penal shqiptar.
Mësohet se ngjarja ka nisur fillimisht virtualisht duke u sharë dhe më pas ka përfunduar në konflikt fizik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *