1700 policë të angazhuar për sezonin! Zëdhënësi i policisë së shtetit tregon detajet

0
Shpërndaje lajmin

Zëdhënësi i policisë së shtetit, Gentjan Mullai tha në një intervistë për Euronews Albania se 1700 efektivë policie do të jenë të angazhuar në terren për mbarëvajtjen e sezonit turistik.
Ai theksoi se nga analiza e bërë nga policia e shtetit u arrit në konkluzionin se ishte e nevojshme një trupë e posaçme për të monitoruar hapësirën detare, por edhe në liqene dhe lumenj për të ruajtur sigurinë e pushuesve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *