20 filmat më të mirë për t’u parë në 2023

0
Shpërndaje lajmin

Nga Cocaine Bear and Barbie – me protagonistë Ryan Gosling dhe Margot Robbie – te The Little Mermaid dhe Oppenheimer, dhe pjesët e fundit të Dune, Indiana Jones dhe Mission: Impossible, kritikët tanë zgjedhin publikimet më të mira të planifikuara për 2023.
1. Ariu i kokainës
2. 65
3. John Wick, Kapitulli 4
4. Renfield
5. Sirena e Vogël
6. Spider-Man: Across the Spider-Verse
7. Qyteti asteroid
8. Elementare
9. Indiana Jones dhe Dial of Destiny
10. Mission: Impossible – Dead Reckoning Pjesa e Parë
11. Barbie
12. Oppenheimer
13. Sfiduesit
14. Fitimet e golit të ardhshëm
15. Duna: Pjesa e dytë
16. Wonka
17. Të varfërit
18. Beau ka frikë
19. Vrasësit e Hënës së Luleve
20. Maestro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *