29 € do të kushtojë bileta për studentët e universiteteve në Gjermani

0
Shpërndaje lajmin

E lansuar fillimisht një vit më parë për 49 € në muaj, Deutschlandticket u lejon mbajtësve të bëjnë udhëtime të pakufizuara nëpër Gjermani me transport rajonal dhe lokal, përcjell albinfo.ch.
Që nga prilli, ai është përhapur në universitetet në gjithë vendin – me një zbritje të madhe studentore.
Për më shumë detaje: https://www.thelocal.de/20240403/where-can-university-students-in-germany-get-a-deutschlandticket-for-e29?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&tpcc=facebook&fbclid=IwAR3VDUleMSqDewzBhg442Dzhu2Uws9cOdJ2qUqhtfWg3zUJZ7szg307wAwk
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *