3 gjërat që bëjnë çiftet që nuk tradhtojnë kurrë

Shpërndaje lajmin

Është e pamundur të parashikohet nëse do të jeni viktimë e tradhtisë, por ka strategji që ju dhe partneri juaj mund të adoptoni për ta parandaluar, thotë Lucia O’Sullivan, profesoreshë në Universitetin e New Brunswick-ut. Ajo zbuloi 3 strategji që përdorin çiftet për të qëndruar besnikë në martesë.
1. Ata fokusohen te partneri i tyre dhe sa i mrekullueshëm është ai, që do të thotë të investosh vazhdimisht në një marrëdhënie.
2. Përqendrohen në të mirat dhe të këqijat kur ekspozohen ndaj dikujt që e konsiderojnë tërheqës.
3. Ata mendojnë për pasojat e tradhtisë dhe gjithçka që do të humbnin nëse do të ishin të pabesë. /

Leave a Reply

Your email address will not be published.