Shpërndaje lajmin

Kur njerëzit bien në dashuri, ata shohin një të ardhme të gjatë me partnerin e tyre. Megjithatë, kur një mashkull vëren se partnerja e tij nuk është ashtu siç thotë, atëherë gjërat ndryshojnë. Shikoni se me cilat shenja të horoskopit e kanë të vështirë të bien në dashuri.
Janë disa shenja të njohura për impulsivitetin e tyre, që kur hyjnë në një lidhje mund të bëhen të ftohtë dhe të distancuar kur shohin se partneri i tyre dëshiron ekskluzivitet.
Edhe pse partnerët e tyre tërhiqen nga spontaniteti dhe ndjenja e lirisë, është e vështirë për ta që të dashurohen lehtë pasi preferojnë më së shumti diçka sipërfaqësore.
Dashi (21 Mars – 19 Prill)
Dashi është shumë i pavarur – një pavarësi që mund të kufizohet me egoizmin. Ata do të vendosin veten në radhë të parë dhe edhe nëse pranojnë se duan, është e vështirë të përkushtohen dhe të përkushtohen plotësisht. Dashi është një shenjë zjarri, që e bën atë të dashurohet shpejt dhe po aq shpejt të “largohet” nga dashuria e tij.
Përvoja përfundimisht do t’i mësojë Dashit se ai duhet t’u ofrojë partnerëve të tij më shumë në mënyrë që të zhvillojë diçka përtej asaj sipërfaqësore.
Dashuria është një lojë për të, por Dashi i pjekur do të mësojë se ka më shumë kompleksitet dhe duhet t’u japë përparësi atyre që i intereson.
Binjakët (21 maj – 21 qershor)
Binjakët fokusohen në mundësitë e marrëdhënieve kur janë beqarë. Ata mund të jenë shumë llafazan dhe të dhënë në fillim derisa të kuptojnë se gjërat po bëhen serioze dhe ngadalë tërhiqen.
Binjakët flirtojnë me idenë për të gjetur të përsosurën, gjë që i pengon ata të vlerësojnë njerëzit që kanë në të tashmen.
Binjakët do ta kuptojnë vlerën e komunikimit në një marrëdhënie për të ruajtur marrëdhëniet afatgjata në moshat më të mëdha, pasi duan të përjetojnë të gjitha së pari. Ata dinë t’i bëjnë partnerët e tyre të dashurohen me ta dhe të magjepsen nga personaliteti i tyre.
Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)
Shigjetari do të ketë shumë për të magjepsur me inteligjencën dhe sharmin e tyre.
Në fillim, ata duken si bashkëshortët e përsosur. Megjithatë, partnerët e tyre përfundimisht do të shohin se sa të pavarur janë dhe sa e vështirë është të zbulojnë veten e tyre të vërtetë.
Shigjetari është një tjetër shenjë që do t’i japë përparësi lirisë së tyre dhe partnerët e tyre mund të ndihen të lënë pas dore ose të braktisur. Kur Shigjetari të mërzitet, do të kërkojë një aventurë të re. Nëse partneri i tyre nuk përfaqëson entuziazmin dhe cilësitë unike që mund të kenë shfaqur në fillim, Shigjetari nuk do të hezitojë të largohet./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *