3067 raste të reja dhe 91 viktima në 24 orë në Greqi

Shpërndaje lajmin

Greqia vijon që të regjistrojë shifra të larta të infektuarish dhe viktimash nga koronavirusi. Në 24 orët e fundit, në vend u regjistruan 3,067 raste pozitive si dhe 91 raste fatale.

Sipas raportimit të autoriteteve shëndetësore në vend, numri i të intubuarve është 824.

Numri total i të infektuarve në Greqi shkon në 311,033, prej të cilëve 51.3% janë burra. Bazuar në rastet e konfirmuara në 7 ditët e fundit, 57 prej tyre janë të lidhura me udhëtime jashtë ndërsa 2,990 të tjera janë raste kontakti. Kurse, totali i viktimave në vend ka shkuar në 9,330, prej të cilave 95.5% kanë pasur sëmundje të tjera shoqëruese, dhe /ose kanë qenë mbi 70 vjeç.

Mesatarisht, në shtatë ditë janë shtruar në spitale 514 pacientë mosha mesatare e të cilëve është 44-vjeç ndërsa mosha mesatare e atyre që kanë ndërruar jetë është 79 vjeç.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *