32 vjeçari vjedh 200 mijë dollarë në kishën ku punonte prej dy vitesh

Shpërndaje lajmin

Një burrë nga Tennessee, SHBA akuzohet për vjedhjen e afro 200,000 dollarëve nga një kishë ku ka punuar gjatë një periudhe dyvjeçare, raportojnë mediat amerikane. 32 vjeçari Daniel Meadows kishte akses në fondet në Kishën Long Hollow në Hendersonville si pjesë e punës së tij.
Meadows punoi si Specialist i Operacioneve në Kampus dhe Asistent Ekzekutiv në kishë për dy vjet. Kisha njoftoi se ai u pushua nga puna gjatë hetimit të agjencisë për vjedhjen e raportuar. Agjentët specialë nisën hetimet më 22 qershor pasi kisha raportoi se ishin vjedhur shuma të mëdha parash.
Hetimi përcaktoi se Meadows kishte akses në fondet e kishës si pjesë e punës së tij dhe se ai vodhi rreth 198,755 dollarë.

/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *