October 16, 2021

4 trendet verore që do t’i shihni kudo

Shpërndaje lajmin

Kur sezoni ndryshon, doni të rinovoni dhe veshjet tuaja. Sidomos pas një periudhe të vështirë si pandemia, e ndjeni nevojën për të shpenzuar. Interneti, stili i rrugës, ndikuesit në rrjete sociale dhe gjithçka mund të bëhet një burim i paraqitjeve të reja për jetën e përditshme. Ekzistojnë 4 tendenca që me siguri i keni vënë re në rrugë dhe rrjete sociale.

Bikini që mund t’i vishni dhe me xhinse 

Syze dielli për një pamje më joshëse

Aksesorë flokësh si qerpikët dhe detajet e theksuara

Unaza me ngjyra që tërheqin vëmendjen.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *