September 20, 2021

48.56% e qytetarëve votuan, Berat Buxhala: Pse ka skepticizëm, nuk duhet me u çudit nëse fito opozita

Shpërndaje lajmin

Kur dalin në zgjedhje nuk dalin me analizuar opozitën por pushtetin.

Është mbyllka përfunduar i qenë procesi i votimit në zgjedhjet  e 25 prillit këtë të dielë në vendin tonë.

Në një panel të ftuarish në ABC është analizuar në lidhje me pjesëmarrjen e votuesve në këto zgjedhje ku duket se dalja në votime ka qenë e njëjtë me atë të vitit 2013.  Sipas të dhënave të fundit të KQZ rezulton se në zgjedhje kanë marrë pjesë 48.56% e qytetarëve.

Sipas këtyre shifrave, eksperti Agim Tutulani ka theksuar se nëse do të kemi këtë pjesëmarrje mund  të kemi një game over për opozitën.

Nga ana tjetër gazetari Berat Buzhala u shpreh se është e pabesueshme të mendosh se sa skepticizëm ka për fitoren e opozitës.

“Çudia do të ishte nëse nuk do të ishte game over. Pse ka kaq skepticizëm për fitoren e opozitës dhe pse duhet me u çudit për një gjë të tillë. Kur njerëzit dalin në zgjedhje dalin për me analizuar pushtetin”, tha Buzhala./abcnews.al


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *