5 më të kërkuarit, policia ofron para kush jep informacion

0
Shpërndaje lajmin

Policia e Shtetit do të japë shuma të konsiderueshme parash, për personat të cilët ndihmojnë në kapjen e personave të shpallur në kërkim kombëtar dhe ndërkombëtar.
Talo Çela, Laert Haxhiu, Jani Alia, Ibrahim Lici dhe Erjon Llapushi janë disa personave të cilët policia I konsideron me rrezikshmëri të lartë shoqërore, për shkak edhe të aktiviteteve të tyre kriminale.
“Për çdo informacion të vlefshëm që do të çojë në lokalizimin e vendndodhjes së këtyre personave, Policia e Shtetit vë në dispozicion shuma të konsiderueshme parash”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *