January 20, 2022

7 mënyra moderne si të gjeni dashurinë e vëretë

Shpërndaje lajmin

Pavarësisht dëshirës së madhe për të të krijuar një familje, shumë vajza përballen me lidhje të dështuara. Në këtë artikull, albeu.com do t’ju tregojë sesi mund të krijoni një marrëdhënie të mirë me seksin e kundërt. Ekzistojnë 7 mënyra moderne për të gjetur dashurinë dhe për ta mbajtur atë:

1. Anashkaloni bisedat e vogla

Vlen të zëvendësohen bisedat e vogla me një bisedë reale në lidhje me frikën dhe pikëpamjet tuaja mbi jetën, pa renditur thjesht faktet. Thjesht flisni për  gjithçka që  zakonisht ia thoni vetes.

2. Mos kini frikë të luftoni për të

Nuk është e nevojshme të shmangni konfliktet në të gjitha mënyrat e mundshme, si dhe t’i filloni ato kur të doni.

3. Lërini njerëzit t’ju njohin për atë që jeni

Tregojuni atyre për ndjenjat, mendimet dhe dëshirat tuaja, mos e fshehni botën tuaj të brendshme.

4. Mësoni një gjë: Seksi nuk është dashuri

Nëse ndiheni mirë me personin për momentin, por nuk e shihni veten me të për disa vjet, atëherë mendoni nëse është vërtet dashuri.

5. Martohuni nga dëshira, jo nga nevoja

Ne shpesh biem nën zgjedhën e detyrimeve shoqërore, të cilat diktojnë një mënyrë të caktuar jetese për ne.

6. Provoni ta trajtoni dhimbjen e zemrës ashtu si një dhimbje koke

Studimet vërtetojnë se kjo dhimbje mund të qetësohet si dhe dhimbja fizike, për shembull, pini një paracetamol. Provojeni tani për të parë versionin më të mirë të vetes sa më shpejt të jetë e mundur.

7. Shprehni  çfarë dëshironi nga marrëdhënia

Ji e guximshme dhe tregoji një personi drejtpërdrejt atë që dëshiron./albeu.com


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *