8 përfitimet shëndetësore nga gështenjat

0
Shpërndaje lajmin

Temperaturat kanë rënë dhe rrugët e shesheve tona janë mbushur me shitës lokal që na sjellin gështenja të freskëta e të pjekura.
Shumë nga ne nuk ikin në shtëpi pa blerë një fishek, andaj sot sjellim edhe përfitimet shëndetësore të gështenjave.
Këto janë 8 përfitimet shëndetësore nga gështenjat:
Janë të mbushura me lëndë ushqyese,
Janë burim i shkëlqyer i antioksidantëve,
Ndihmojnë në shëndetin e zemrës,
Kanë shumë fibra në përmabjtje,
Përmisojnë nivelin e sheqerit në gjak,
Ndihmojnë në humbjen e peshës,

Temperaturat kanë rënë dhe rrugët e shesheve tona janë mbushur me shitës lokal që na sjellin gështenja të freskëta e të pjekura.
Shumë nga ne nuk ikin në shtëpi pa blerë një fishek, andaj sot sjellim edhe përfitimet shëndetësore të gështenjave.
Këto janë 8 përfitimet shëndetësore nga gështenjat:
Janë të mbushura me lëndë ushqyese,
Janë burim i shkëlqyer i antioksidantëve,
Ndihmojnë në shëndetin e zemrës,
Kanë shumë fibra në përmabjtje,
Përmisojnë nivelin e sheqerit në gjak,
Ndihmojnë në humbjen e peshës,
Ulin inflamacionin,
Kanë veti potenciale anti-tumorale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *