“8 vjet që vendi ka ngecur keq në baltë”, Basha nxjerr videon: Shqipëria ka mbetur në vendnumëro me Ramën

Share

Kryedemokrati Lulzim Basha e ka nisur mëngjesin e sotëm me një mesazh për ditën e zgjedhjeve. Në një video të postuar nga vetë Basha dëgjohet të thuhet se me kryeministrin Edi Rama, Shqipëria ka mbetur në vend numëro dhe ka ngecur në baltë.

Por, pas 25 prillit, vendi do të vihet sërish në lëvizje dhe do të fitojë Shqipëria!

“8 vjet që vendi ka ngecur keq në baltë. 8 vite në vendnumëro për shkak të Ramës. Më 25 Prill vendi do të vihet sërish në lëvizje. Më 25 Prill do të fitojë Shqipëria!”- thuhet në videon e postuar nga Basha.

Videon e gjeni në linkun e mëposhtëm 

https://www.facebook.com/lulzimbasha.al/videos/185781006244409


Share

Komente