A do bashkëpunojë me kryebashkiakët e opozitës? Përgjigjet Rama

0
Shpërndaje lajmin

Kryeministri Rama tha se bashkëpunimi me kryebashkët e opozitës është i pamundur dhe këtë gjë e ka treguar eksperienca.
Megjithatë ai tha se në rast se do ketë kryetarë bashkish që do vënë interesat e komunitetit mbi agjendat politike, për të nuk ka asnjë problem, përkundrazi është detyrë.
“Është diçka që unë e kam sqaruar çdo herë që kam folur për këtë temë. Bashkëpunimi me ta është i pamunudur, jo për shkakun tim, këtë e tregon eksperienca. Natyrisht, pastaj kjo është diçka që na bashkon rast pas rasti.
Nëse do të ketë kryetarë bashkish pro aktivë, do të vënë interesat e komunitetit mbi agjendat politike dhe do duan të bashkëpunojnë me qeverinë, si partner në shërbim të komunitetit, ne nuk kemi asnjë problem me këtë dhe përkundrazi ne e kemi për detyrë dhe për privilegj”,-tha kryeministri Rama.
LEXONI GJITHASHTU:

Dritan Hila: Kryebashkiakët e rinj të Ramës nga të cilët kam frikë
Rikonfirmohet në krye të Lezhës, Ndreu: Nder dhe krenari t’u shërbej qytetarëve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *