A do të hyjë LSI e vetme në zgjedhje? Rama tregon strategjinë e partisë

Share

Zëvendëskryetari i LSI-së, Luan Rama i pyetur se si do të garojnë në zgjedhje e vetme në listë apo jo, tha se partia e tij duhet të dalë me emrat dhe me programin e saj.

Reagimi i Luan Ramës:

“Ne jemi në një proces intensiv kontakti me qytetarët për të evidentuar njerëzit që do duhet të kandidojnë. Në vlerësimin tim, LSI, si një forcë me identitetin e vet duhet t’u ofrohet qytetarëve me programin dhe me emrat e saj”, u shpreh ai për Euro News.


Share

Komente