A e dini se shtëpia e Betlehemit është një ndër shtëpitë më të vjetra të banimit në Evropë

Shpërndaje lajmin

Shtëpia e Betlehemit në Schwyz është ndërtuar në vitin1287 që jo vetëm që e bën një ndër Shtëpitë më tëvjetra të banimit në Evropë, por edhe 4 vite më tëvjetra se vetë Zvicra e cila është themeluar në vitin 1291, përcjell albinfo.ch.
Pjesa e jashtme përfshin panele prej druri të errët me çati të pjerrëta. Shtëpia ka një sërë hyrjesh. Ambientete brendshme janë një pamje e vërtetë e mrekullueshmeqë mund të shihet pasi tavani është i gdhendur ngadruri si dhe ka disa relike prej druri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *