A e keni ditur se çka janë mes vete Dini i “Familjes Moderne” dhe kryetari i Kuvendit të Maqedonisë

Shpërndaje lajmin

A e keni ditur se çka janë mes vete Dini i “Familjes Moderne” dhe kryetari i Kuvendit të Maqedonisë
Talat Xhaferi ia këput krytë Dibran Tahirit.
Kryetari i zgjedhur i Kuvendit të Maqedonisë, Talat Xhaferi ngjan shumë më aktorin kosovar, Dibran Tahiri.
Aktori kosovar i njohur, Dibran Tahiri, së voni, identifikohet me serialin “Familja Moderne” ndërkohë Xhaferi është ish-ushtarak dhe politikan i njohur në skenën politike të Maqedonisë.
Që të dy “ia kanë këputur krytë njëri –tjetrit”. / 4 sеkondа pаsi tа hаpní mаr.k3tingun shih PAMJET EKSKLUZlVE.

Leave a Reply

Your email address will not be published.