January 13, 2022

A ëndërroni gjithmonë të njëjtën gjë? Çfarë do të thotë kjo

Shpërndaje lajmin

Ne zakonisht kërkojmë një shpjegim për ëndrrat tona, duke u përpjekur t’i sjellim në anën racionale. E gjithë kjo sepse ëndrrat përfaqësojnë një ndjenjë që përjetojmë, pozitive dhe negative. Për këtë arsye është e rëndësishme të shikojmë detajet për të kuptuar se cilat janë ndikimet që na bëjnë të ëndërrojmë një gjë të caktuar.

Por çfarë do të thotë kur ëndërrojmë të njëjtën gjë më shumë se një herë? Ëndrrat e përsëritura kanë një lidhje të drejtpërdrejtë me jetën tonë, të lidhura me ndonjë problem, vullnet apo situatë të vështirë me të cilën përballemi dhe mund të përsëriten shumë herë derisa të marrim një zgjidhje.

Këto ëndrra zakonisht:

– Të paralajmërojnë për diçka që është e paplotë, që të mundon.

– Ju jep sugjerime për atë që nuk shkon me jetën tuaj përmes njerëzve që shfaqen në ëndërr

– Tregojnë zgjidhje të mundshme për problemet e tyre. /

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *