A është ende e mundur diplomacia midis Rusisë dhe Perëndimit?

Shpërndaje lajmin

Në mes të më shumë se dy muajsh fokus intensiv të mediave mbi luftën në Ukrainë, një histori u anashkalua kryesisht. Në fund të prillit, Shtetet e Bashkuara dhe Rusia kryen një shkëmbim të të burgosurve. Rusia liroi një amerikan (ish-marins) të cilin e ndaloi rreth tre vjet më parë, ndërsa SHBA-ja liroi një pilot […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *