Shpërndaje lajmin

Peshqit
Personat e lindur nën shenjën e Peshqve njihen për imagjinatën dhe kreativitetin e tyre të thellë. Kjo mund të çojë në ëndërrim të tepruar. Për shkak të kësaj, Peshqit bëhen apatikë dhe humbasin iniciativën edhe për detyrat e përditshme. Peshqit kanë nevojë për fokus dhe motivim për t’i dhënë përparësi dëshirave mbi punën ose përgjegjësinë e mundshme. Ju mund ta parandaloni dembelizmin duke fjetur mjaftueshëm ose duke qenë në natyrë. Gjithashtu, përpiquni të shtoni kreativitet në çdo punë të mërzitshme.
Shigjetari
Shigjetarët mund të jenë pasionantë, por të papërgjegjshëm. Ata kanë shumë energji, por rrallëherë mund të përqendrojnë energjinë e tyre dhe të realizojnë idetë. Ata preferojnë të mendojnë vetëm për mundësitë dhe të mos ndërmarrin asnjë veprim. Është shumë e rëndësishme që Shigjetarët të kenë mendime dhe të përpiqen t’i kthejnë ato në një plan veprimi hap pas hapi dhe të mos presin rezultate tepër të shpejta. Është gjithashtu shumë e rëndësishme që të besoni në ekspertizën tuaj dhe të mos i krahasoni përpjekjet tuaja me ata që tashmë kanë arritur majat. Do t’ju demotivojë më tej.
Demi
Demi shpesh është i kënaqur me mënyrën se si janë gjërat dhe e kanë të vështirë të marrin motivim të mjaftueshëm për të ndryshuar dhe përmirësuar jetën e tyre. Fakti është se demat dinë të fitojnë para, por ata shpejt mërziten me ambiciet e larta të karrierës. Është e ngjashme me sportin dhe fillimin e një pune të re. Atyre nuk u pëlqen të dalin nga zona e tyre e rehatisë, por nëse duhet ta bëjnë këtë, atëherë presin rehati në ndryshimin e ri.
Virgjëresha
Virgjëreshave u pëlqen të analizojnë çdo situatë në të cilën gjenden. Ata shpesh e zvarrisin punën duke bindur veten se një punë ose rezultat do të vijë së shpejti, por ata nuk marrin kurrë iniciativën. Përfaqësuesit e kësaj shenje mund të thellohen në detaje deri në atë masë sa të humbasin energji për çdo veprim. Motivimi për Virgjëreshat është të kujdesen për shëndetin e tyre në rrugën drejt një pamjeje ideale.
Binjakët
Kjo shenjë njihet për kreativitetin dhe mënyrën e gjallë të të menduarit, por e kanë të vështirë edhe të përqendrohen vetëm në një detyrë. Për shkak të kësaj, Binjakët humbasin lehtësisht interesin për një gjë dhe kalon në një tjetër. Atëherë bëhet mjaft e vështirë të arrihen rezultate në çdo biznes. Ata preferojnë të pushojnë dhe të kënaqen duke lexuar, duke parë filma dhe duke luajtur lojëra kompjuterike. Shpëtimi juaj nga dembelizmi qëndron në gjetjen e një partneri me këmbë në tokë, sepse kjo shenjë funksionon mirë në partneritet.
Ujori
Kjo shenjë preferon të mendojë dhe të diskutojë pafund idetë para se t’i shohë ato të realizohen. Është pothuajse e pamundur që Ujori të merret me punë që nuk janë interesante për të. Është e rëndësishme që ata të njohin gjenialitetin e tyre, por edhe të pranojnë se mjedisi i tyre e ka të vështirë t’i ndjekë. Motivimi do të lindë nëse ka të bëjë me aktivitete interesante si kërkimi ose inovacioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *