January 21, 2022

A keni ide kreative për Facebook dhe Instagram? Mund të shpërbleheni

Shpërndaje lajmin

Themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerbergu ka njoftuar se janë duke krijuar programe në vlerë prej mbi 1 miliard dollarësh në mënyrë që të shpërblejnë ata që krijojnë përmbajtje të mahnitshme në Facebook dhe Instagram.

Zuckerbergu e bëri lajmin të ditur përmes llogarisë së tij në Facebook, duke bërë të ditur se shpërblimi do të jepet për përmbajtjet shumë të mira që krijohen në këto dy platforma gjatë vitit 2022.

“Ne duam të krijojmë platformat më të mira për miliona krijues, kështu që jemi duke krijuar programe të reja për të investuar mbi 1 miliard dollar për përmbajtjet e mahnitshme që krijohen në Facebook dhe Instagram gjatë vitit 2022. Investimi në krijues nuk është risi për ne, por jam i entuziazmuar që po e zgjerojmë këtë me kohë. Detaje të tjera, së shpejti”, ka shkruar Zuckerbergu.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *