A takohen ndonjëherë? Merr fund misteri i marrëdhënies midis “kunatave”, Einxhel dhe Sara (VIDEO)

0
Shpërndaje lajmin

Që pas përfundimit të BBVIP1 e deri sot që ka mbaruar edhe BBVIP2,njerëzit pyesin veten se në çfarë relatash janë Einxhel dhe Sara që praktikisht quhen ‘kunata’ pasi të dashurit e tyre janë të ngushtë si vëllezër..
Ato nuk janë parë shpesh bashkë duke konsideruar faktin që çunat janë pranë njëri tjetrit pothuaj gjithë kohës dhe në intervista,gocat nuk kanë thënë se janë zënë por as nuk janë shtirur si shoqet më të mira.
Më në fund Einxhel na tregoi në çfarë raportesh janë.Ajo ka filmuar Sarën që shtyn karrocën e bebit Trev.
“Unë me të vërtetë nuk e takoj shumë Sarën,por ama kur e takoj,e takoj gjithë ditën”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *