Shpërndaje lajmin

Policia Shqiptar, Guarda di Finanza dhe DEA amerikanë kanë zhvilluar një megaoperacion antidrogë në det dhe në tokë në Vlorë.
Mësohet se është goditur një grup kriminal në fushën e narkotikeve, i cili është kapur duke këmbyer mallin.
LEXO EDHE: Policia Shqiptare, Guarda di Finanza dhe DEA godasin grupin kriminal me bazë në Fushë Kuqe: Kapen duke këmbyer mallin, 10 të shoqëruar

Gjatë operacionit  janë shoqëruar 10 persona, ndërsa janë arrestuar 6, shqiptarë dhe të huaj.
Policia ka bllokuar 4 gomone, njëra prej e pajisur me 3 motorë dhe gjithashtu një velierë është djegur nga trafikantët në momentin që kanë parë policinë.
Grupi kriminal e ka bazën në Fushe Kuqe, Kurben, ndërsa ka qenë nën survejimin e policisë për disa muaj./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *