Aeroporti i Gjenevës, shumë i ngarkuar këtë verë

0
Shpërndaje lajmin

Nëse jeni duke fluturuar nga aeroporti ndërkombëtar i Gjenevës për pushimet tuaja në korrik ose gusht, përgatituni për turmat dhe mbërrini shumë përpara fluturimit tuaj, përcjell albinfo.ch.
Mbi 3 milionë pasagjerë pritet të kalojnë tranzit përmes aeroportit, i cili shërben si qendër si për Zvicrën perëndimore, ashtu edhe për komunitetet e afërta franceze.
Në kulmin e sezonit veror, më shumë se 50,000 udhëtarë në ditë ka të ngjarë të përdorin aeroportin, sipas menaxhmentit të tij.
Për t’iu përgjigjur kërkesës më të lartë, po punësohet më shumë staf tokësor, si për trajtimin e bagazheve, ashtu edhe për detyrat e kontrollit/sigurisë.
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *