Aksioni i policor në kampin e MEK, Peleshi: Jemi treguar tolerantë brenda kufijve të lejuar

0
Shpërndaje lajmin

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi ka folur sot për ndërhyrjen e policisë në kampin e MEK në Manzë të Durrësit.
Peleshi deklaroi se aksioni policor në kampin e MEK ishte legjitim.
“Sa i përket vijimit, ne jemi të vendosur që të mos lejojmë të krijohen ishuj ku të tejkalohen ligjet. Ne jemi treguar tolerantë brenda kufijve të lejuar. Në do vazhdojmë të jemi vend pritës dhe gjithë ato angazhimet që kiemi marrë për këtë komunitet ne do t’i zbatojmë por pa lejuar të shkelen rregullat shqiptare”, tha Peleshi.
/ /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *