January 13, 2022

Alarm për bombë në qendër të Shkupit

Shpërndaje lajmin

Pak minuta më parë në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, në Shkup ka pasur alarm për bombë e cila supozohet të jetë vemdosur në qendër të Shkupit.

Alsat raporton se Policia ka evakuuar zonën për rreth Teatrit dhe Ministrisë së Jashtme, transmeton Albinfo.ch.

Në këtë zonë është vërejtur prani e shtuar e forcave policore, ndërsa për pak kohë ishte e bllokuar.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *