Albina dhe Familja Kelmendi ndezin skenën e Eurovision-it

0
Shpërndaje lajmin

Albina Kelmendi dhe familja e saj kanë performuar në natën finale të kompeticionit më të madh evropian të këngës.
Familja Kelmendi kënduan këngën e tyre “Duje”, duke përfaqësuar në mënyrë dinjitoze Shqipërinë këtë vit në festivalin e këngës.
Familja Kelmendi mban numrin 10, që mund të votoni edhe me SMS, por edhe në aplikacionin e Eurovision-it.
Votimin mund ta bëni përmes aplikacionit zyrtar “Eurovision Song Contest”, që është në iOS dhe Android, dhe në faqen www.esc.vote, përfshirë edhe nga vendet jopjesëmarrëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *