October 28, 2021

Ambasada e SHBA: Mbështesim KLP në vendosjen e standardeve etike dhe rregullave të sjelljes për prokurorët

Shpërndaje lajmin

Ambasada e SHBA në Shqipëri përmes një postimi në Facebook ka shprehur mbështetje për KLP-në, në vendosjen e standardeve etike dhe rregullave të sjelljes për prokurorët

Postimi i Ambasadës:

Ambasada Amerikane mbështet Këshillin e Lartë të Prokurorisë në vendosjen e standarteve etike dhe rregullave të sjelljes për prokurorët si një nga përparësitë e KLP-së për vitin 2021. Këshilltarja Rezidente Ligjore e OPDAT, Michelle Lakomy, drejtoi diskutimet me anëtarët e Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe këshilltarët ligjorë mbi standartet etike ndërkombëtare për prokurorët. Rregullat e etikës do të udhëheqin sjelljen e prokurorëve, brenda dhe jashtë detyrës, dhe do të jenë një mjet thelbësor në forcimin e besimit të publikut në sistemin e ndjekjes penale./albeu.com


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *