Andi merr Tean në shtëpi, tregon për momentet që kaluan bashkë

Share

Andi dhe Tea janë treguar shumë të afërt me njëri-tjetrin edhe në takimin e radhës.

Ata u ulën pranë njëri-tjetrit në divan, dhe Andi shtriu kokën mbi Tean.

“Hajde këtu te shpirti jot,” i tha Tea. Ata folën edhe për natën e Vitit të Ri.

“Ishim te shtëpia ime për vit të ri me familjen time, u mblodhëm të gjithë bashkë dhe s’kishim ku rrinim vetëm me njëri-tjetrin,” tregoi Andi në studio.

“S’ta mora dot një puthje atë ditë,” tha Andi.


Share

Komente