Shpërndaje lajmin

Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve në Shqipëri, CRCA dhe Platforma Kombëtare për Sigurinë në Internet, “iSigurt.al” bënë përmes një deklarate për shtyp thirrje për reagim ndaj fenomenit të përhapjes në rrjet të videove me përmbajtje të dhunës seksuale ndaj fëmijëve shqiptarë. Mesazhi u drejtohej prindërve dhe qeveritarëve shqiptarë përmes thirrjes “Çohuni nga […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *