Shpërndaje lajmin

Gjykata e Posaçme e Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar shpalli të mërkurën më 19 prill 2023 vendimin për dënimin me burgim të përjetshëm të Ardian Çopja (Çapja) për një vrasje të dyfishtë të ndodhur në vitin 2012 si dhe grup të struktuar kriminal. Me burgim të përjetshëm u dënuan edhe Florenc […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *