Ardit Gjebrea GATl për të ndërprerë emisionin: Po TURPËROHEMl!

Share

Moderatorit të “E diela shqiptare” i ndodhi një probIem ditën e sotme gjatë transmetimit live, pasi një prej monitorëve në studio kishte një probIem me audion. Pas performancës së një 16-vjeçare në kategorinë “New Artist”, dëgjimi i vendimit të jurisë hasi si pengesë mungesën e audios në monitorin e studios.

genimg
genimg
genimg
genimg

arditi 212
Gjebrea i bëri thirrje teknikës që të kthente audion, pasi në këtë mënyrë nuk mund të vazhdonin. “Nuk dëgjojmë opinionin e jurisë dhe nuk mund të vazhdojmë kështu. Duhet të zgjidhet probIemi, se është e katërta javë që po tu rpërohemi. Nëse teknika nuk do të na përgjigjet, do të gjejmë zgjidhje”, tha Ardit Gjerbrea.


Share

Komente