Arjan Çani përplaset ashpër me analistin: Je idiot për të mos e kuptuar këtë

Share

Gazetari Arjan Çani debatoi me analistin Julian Zylon, debat i cili nisi kur gazetari tha se politika është biznes dhe Rama të gjithë këtë po e bën për përfitime personale.

Pjesë nga debati:

Çani: Politika është biznes. Duhet të jesh idiot për të mos e kuptuar këtë.

Zylo: Unë kam studiuar Shkenca politike dhe jo biznes.

Çani: Rama këtë po e bën për përfitime personale. Ky është një super gol. Nuk i shërben askujt kjo, përveç Ramës. Rama bën show dhe PR.

Zylo: I shërben të gjithë Rajont.


Share

Komente