Arrestimi i zyrtarit të ATP ekspozon zvarritjen e procesit të kthimit e kompensimit të pronave

0
Shpërndaje lajmin

Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar caktoi masë sigurie me burg për një zyrtarë të Agjencisë së Trajtimit të Pronave të akuzuar për korruspsion, ndërsa caktoi masa të arrestit shtëpiak dhe detyrimit për paraqitje edhe ndaj 9 trashgimtarëve të pronarëve të tokave të shtetëzuara gjatë diktaturës. Masat u ekzekutuan të hënën më […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *