Shpërndaje lajmin

Amant Josifi, i dyshuar si i lidhur me tre kompani “call-center” të krijuara nga një organizatë kriminale ndërkombëtare e njohur si ‘Milton Group’ është arrestuar në Dubai, i konfirmoi BIRN kreu i Departamentit për Policinë Kriminale në policinë e Shtetit, Neritan Nallbati. Sipas Europol, autoriteteve spanjolle dhe atyre shqiptare, organizata “Milton Group” ku akuzohet se […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *