Shpërndaje lajmin

Herët a vonë, magjia shkatërruese politike e kryeministrit izraelit Binyamin Netanyahu, e cila e ka mbajtur atë në pushtet për 15 vjet, do të sillte një tragjedi të madhe. Një vit më parë, ai formoi qeverinë më radikale dhe më të paaftë në historinë e Izraelit. Mos u shqetësoni, i siguroi ai kritikët e tij, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *