Artan Hoxha: Predha e automatikut që zbërthen vrasjet në 21 Janar dhe provat në FBI

Shpërndaje lajmin

Gazetari Artan Hoxha tha në emisionin Now në Euronews Albania se ato që po quhen prova të reja për 21 janarin janë në fakt indicie që duhet të çojnë prokurorinë te prova.
Hoxha u shpreh se ka verifikuar shumë mirë materialin që ka marrë përpara se ta publikojë si provë gazetareske, që si provë juridike duhet të vlerësohet nga prokurori.
Ai theksoi se provë është predha e ish-gardistit Agim Llupo e gjetur në trupin e Ziver Veizit apo predha në kokën e Aleks Nikës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *