January 14, 2022

Artistja shqiptare, Entela Konomi, një piktore dhe avokate në Kanada

Shpërndaje lajmin

Artistja shqiptare, Entela Konomi, është piktore dhe avokate, e cila jeton në Kanada. Ajo ushtron aktivitetin e saj edhe si sipërmarrëse, pasi menaxhon Galerinë e Arteve “Ambigu”.

Konomi merr pjesë në ekspozitën kolektive të organizuar në vendin ku jeton, bashkë me artistë të tjerë me origjinë shqiptare. Ajo vjen në këtë event me 4 kompozime të reja, ku shpalos mundësitë e pafundme krijuese, duke tërhequr ndjenja nga ana emocionale dhe krijuese e jetës.

May be art

May be art


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *