Astrologjia ka një shpjegim të saktë për “vrasësit serial”

Share

E dini se si FBI ka një ekip të tërë kushtuar vrasësve të profilizuar psikologjikisht? Epo, mbase ata thjesht duhet të përdorin astrologjinë.

Në zodiak, Binjakët, Virgjëresha, Shigjetari dhe Peshqit njihen si shenja të paqëndrueshme , që do të thotë se shenjat e tyre bien në fund të një sezoni. Ata janë të njohur të jenë të adaptueshëm dhe të pavendosur. Ata janë si kameleonët, duke përjetuar ndryshime episodike dhe të shpeshta gjatë gjithë jetës së tyre. Kombinoje atë me energjitë dhe personalitetet e këtyre shenjave dhe ke një recetë për njerëzit që jetojnë jetë të dyfishtë.

Binjakët janë simbolizuar me binjakët dhe të njohur për të pasur anët e shumta apo personalitete fshehura . Një person i jashtëm simpatik dhe një i brendshëm i errët, i trazuar? Po, një mundësi reale.

Virgjëreshat janë të përpikta dhe sistematike – ata jetojnë për modele dhe rutinë . Vrasësit serial priren të kryejnë veprime që ndjekin një model karakteristik, të parashikueshëm të sjelljes.

Shigjetarët janë karizmatikë dhe lulëzojnë në aventura. Ka kuptim që Shigjetarët që kërkojnë tronditje mund të kenë më shumë të ngjarë të kenë një shans duke kaluar me një akt të neveritshëm.

Peshqit janë empatikë, por kjo ndjeshmëri mund të dështojë. Meqenëse ata kanë aftësinë të ndiejnë dhimbje kolektive, ata mund të mbingarkohen dhe të kthehen nga brenda si një mekanizëm përballimi.

Përmblidhni disa nga vrasësit serialë më famëkeq të Amerikës dhe do të merrni: Ted Bundy (Shigjetari), Jeffrey Dahmer (Binjakët), John Wayne Gacy (Peshqit) , Andreë Cunanan (Virgjëresha), “Djali i Sam” David Berkoëitz ( Binjakët), Richard “The Night Stalker” Ramirez (Peshqit), “Boston Strangler” Albert DeSalvo (Virgjëresha), Randy Kraft (Peshqit), Larry Eyler (Shigjetari) dhe “BTK” Dennis Rader (Peshqit).

Dhe është e vërtetë që në krahasimin e disa prej tabelave të lindjeve të këtyre kriminelëve, shfaqen modele. Bundy, Cunanan, Ramirez dhe Kraft ndajnë të tre aspektet kryesore në tabelën e tyre : një i ashpër dhe i tensionuar me Plutonin, planetin e vdekjes dhe sjelljet e ndrydhura psikologjike; një i butë dhe mbështetës me Merkurin (planeti i komunikimit); dhe një shenjë në ngritje që është e bashkuar me një planet tjetër./ CNA.al


Share

Komente