Ata që pranonin u vinte nota të mira, të tjerët i ngelte/ Mësuesja 40 vjeçe e bënte me nxënësit e saj, kishte marrë më shumë se 10 djem

Share

Prindërit i dërgojnë fëmijët në shkollë për të mësuar, por një s kandal i madh është zbuluar. Një mësuese është zbuluar se e ka bërë në krevat dhe në makinë me nxënësit e saj, ata që pranonin ajo u vinte nota të mira mësuesi i detyron studentët e tij të bëjnë se ks në këmbim.

genimg
genimg
genimg
genimg

mesusja 10
Mësuesja 40 vjeçe u kërkonte numrin nxënësve të saj dhe ata që pranonin u ”ofronte mësime falas në shtëpi”. U zbulua se ajo mund të ketë kryer marrdhënie me 40 nxënës. Ata që nuk pranonte ajo i ngelte në klasë. Mësuesja me emrin Yokasta besohet se ka kontaktuar me rreth 40 djem të rinj dhe ka ftuar një duzinë prej tyre në banesën e saj. Madje d yshohet se ajo e ka bërë me rradhë me disa prej tyre.


Share

Komente