September 18, 2021

Atyre që refuzojnë vaksinën, mund t’u ndalohet udhëtimi me aeroplan

Shpërndaje lajmin

Në një konferencë shtypi në fillim të kësaj jave ministri i Shëndetësisë, Alain Berset, sugjeroi se mund të ketë kufizime për ata që mund të vaksinohen, por nuk pranojnë të bëjnë.

Ata mund të refuzohen të hyjnë në restorante dhe palestra dhe të mos lejohen të udhëtojnë me aeroplan.

Një epidemiolog, Marcel Salathé, i tha shtypit se ka të bëjë me antitrupat në gjakun e tij. Kjo mund të përcaktojnë se ku mund të shkojë, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Por një etikist, Jean-Daniel Strub, thotë se trajtimi i përkohshëm i pabarabartë i njerëzve është i justifikuar, veçanërisht nëse vaksinimi tregohet se ndalon përhapjen e virusit.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *