January 18, 2022

Audi do të ofrojë një model ekskluzivisht elektrik

Shpërndaje lajmin

Në pritje të A4 të ri, ka gjithnjë e më shumë performancë sportive të RS.

Siç zbulon topgear, përveç versionit hibrid plug-in, Audi do të ofrojë një model ekskluzivisht elektrik. Thjesht, harro cilindrat dhe bubullimat e shumta, të cilat do të zëvendësojnë veturën e qetë dhe të pastër të një nxitimi të jashtëzakonshëm, përcjell albinfo.ch.

Hibridi plug-in do të ketë të famshmin 2.9 V6 twin-turbo, por të kombinuar me një motor elektrik.

Prandaj, prisni shumë më tepër sesa 450 kuaj/fuqi dhe 600 Nm aktual. Versioni elektrik do të ketë një bazë krejtësisht të ndryshme (PPE) dhe do ta ndajë atë me modele të tilla, si Porsche Macan dhe Audi A46 E-tron.

Një RS4 i tillë mund të marrë një formë ngritje më praktike dhe do të ketë një motor quattro dhe dy motorë elektrikë, me një total deri në 500 kuaj/fuqi dhe 800 Nm.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *