Austria dënon sulmet në veri ku mbeti i vdekur 1 polic i Kosovës

0
Shpërndaje lajmin

Sulmet kriminale që ndodhën në veri të Kosovës e që rezultuan me 1 polic të vrarë janë dënuar nga Austria.
Ministria e Jashtme e Austrisë theksoi në reagim se autorët duhet të dalon para përgjegjësisë.
“Dhuna duhet të ndalet menjëherë, autorët duhet të mbajnë përgjegjësi dhe të sillen para drejtësisë”, thuhet në reagimin e kësaj ministrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *