Austria mund të heqë rregullat e saj të maskës FFP2 pas Pashkëve

Shpërndaje lajmin

Austria mund të heqë rregullat e saj të maskës FFP2 pas Pashkëve nëse numrat e infeksionit vazhdojnë të bien, raporton gazeta Krone, pasi foli me virologun Dorothee von Laer.
Rregullorja për vendosjen e maskave në ambiente të mbyllura është aktualisht në fuqi deri më 16 Prill (E Shtunë e Shenjtë), përcjell albinfo.ch.
Aktualisht, njerëzit duhet të mbajnë një maskë në Austri kur janë në spitale, shtëpi pleqsh dhe pleqsh, në hapësira publike të brendshme, në transport publik, në hotele dhe në punë.
Sidoqoftë, virologu u bëri thirrje njerëzve të marrin përgjegjësi personale nëse kjo ndodh, duke përmendur Azinë si një shembull të mirë. Rregullat e ardhshme të kërkesave për maska do të varen nga mënyra se si do të zhvillohen numri i infeksioneve dhe pacientëve spitalorë gjatë javëve të ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *