Autoritetet italiane shpëtojnë 45 imigrantë që iu përmbys anija

Share

Rojat bregdetare italiane i kanë shpëtuar 45 imigrantë të cilëve iu është përmbysur anija 15 milje në jug të ishullit italian Lampedusa.

“Për momentin, një total prej 45 burrash janë shpëtuar dhe mbërritën këtë mëngjes në Lampedusa”, kanë njoftuar rojet bregdetare.

Ata nuk kanë dhënë ndonjë informacion shtesë lidhur me kombësinë e imigrantëve të shpëtuar, shkruan Reuters.

Garda Bregdetare ka shtuar së po vazhdon kërkimet për ndonjë person që mund të ketë mbetur në ujë.

Kujtojmë se Italia është destinacioni kryesor i imigrantëve që largohen kryesisht nga Tunizia dhe Libia për të shkuar në Evropë.


Share

Komente