Avokati i Maradonës denoncon vdekjen e ish-kampionit të botës: Ambulanca erdhi me vonesë, kjo është kriminale

Share

“Ambulancës iu desh më shumë se gjysmë ore për të mbërritur, është idiotësi kriminale “, fjalë të ashpra këto nga Matias Morla që akuzoi bluzat e bardha. Avokati, agjenti dhe miku i Pibe de Oro e ka bërë ankesën e tij me një deklaratë zyrtare të postuar në rrjetet sociale: “Sa i përket raportit të Prokurorisë Publike San Isidro, është e pashpjegueshme që për 12 orë shoku im nuk kishte vëmendje ose kontrolle nga personeli shëndetësor i dedikuar për këto qëllime.

Ambulancës iu desh më shumë se gjysmë ore për të mbërritur, e cila ishte një idiotësi kriminale. Ky fakt nuk duhet të neglizhohet dhe unë do të kërkoj që pasojat të hetohen deri në fund.” Ndërsa Diego më tha: “ti je ushtari im, vepro pa mëshirë ”, shkruan Morla.

Ndërsa Diego më tha: ‘Ti je ushtari im, vepro pa mëshirë.’ Pastaj lamtumira për mikun e tij: “Sot është një ditë dhimbjeje e thellë, trishtimi dhe reflektimi. Ndiej në zemrën time largimin e mikut tim, të cilin e kam nderuar me besnikërinë dhe mbështetjen time deri në ditët e fundit të tij.

Për të përcaktuar Maradonën në këtë moment të hidhërimit dhe dhimbjes së thellë mund të them se ai ka qenë një person i mirë, ai ishte futbollisti më i mirë në të gjithë historinë e futbollit dhe ishte një person i ndershëm“.


Share

Komente