BAG: Aktualisht, 20-vjeçarët janë kryesisht më të infektuarit me koronavirus

Share

422983663 highres

Sipas një raporti të bërë në Zvicër, sa i përket infektimeve, thuhet se aktualisht, 20-vjeçarët janë kryesisht më të infektuar me koronavirus, referuar moshave më të prekura, transmeton albinfo.ch.

Thuhet se kjo ka transmetime pastaj tek gjeneratat më të vjetra, veçanërisht në mjedisin privat. Dhe me këto, rreziku i sëmundjes së rëndë të mushkërive është më i lartë.

Prandaj, të gjitha gjeneratat janë njësoj në kërkim, por që një kujdes shtes duhet të kenë të rinjtë të mos kenë kontakte të shumta, që të mbeten vigjilentë.

Në mesazhin video, banorët e Nidwalden të brezave të ndryshëm tregojnë se si ata merren me koronavirusin në jetën e përditshme dhe si qëndrojnë të sigurt pavarësisht nga kohërat sfiduese. Videoja synon të simbolizojë: të rinjtë dhe të moshuarve duke u kërkuar në mënyrë të barabartë të bëjnë pjesën e tyre për të përmbajtur pandeminë e kurorës. /Albinfo.ch

The post BAG: Aktualisht, 20-vjeçarët janë kryesisht më të infektuarit me koronavirus appeared first on Albinfo.


Share

Komente